Java är en kompakt fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Markisen gåra bra att motorisera alternativt utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Manövrering
Java kan med fördel motoriseras.
Annars gäller utvändig eller invändig manövrering med terylenband.
Ett specialkonstruerat brytbeslag (tillval) styr bandet genom fönsterkarmen även om markisen är bredare än fönstret. Markisen kan kompletteras med banduppsamlare som förvarar och skyddar bandet.
Markisen kan även manövreras med vev.

Fallarmar
Fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Vindsäkrade fallarmar (finns som tillval) rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås rak eller vågig.

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Gavlar av aluminium. Standard även i vit- och svartlack.

 

Max bredd: 3.2 m per enhet.

JAVA

Kontakta oss!